De vizitat în Borșa

De la Telegondola care deservește Pârtia Olimpică de Schi Borșa, până la Telescaunul care te va purta spre Cascada Cailor, vei fi uimit de peisajele spectaculoase.

Explorează Borșa

O Stațiune Unică în Inima Maramureșului

De la plimbarea cu Telescaunul spre Cascada Cailor și urcarea spre Pârtia de Schi Olimpică Borșa cu Telegondola, veți trăi experiențe unice și memorabile.

Telegondola din Borșa Maramureș care deservește pârtia olimpică de schi.
01.

Telegondola Borșa

Telegondola Borșa deservește pârtia de schi olimpică, unde poți experimenta senzații unice și panorame spectaculoase. Cu o infrastructură modernă și sigură, această experiență este memorabilă pentru toți iubitorii de sporturi de iarnă.

02.

Telescaunul Borșa

Cu Telescaunul Borșa, ai acces facil către traseul Cascada Cailor, o minune naturală în Munții Rodnei. Bucură-te de priveliști impresionante și aventură în mijlocul naturii sălbatice.

Telescaunul din Borșa. Traseul cel mai scurt spre Cascada Cailor
03.

Cascada Cailor

Cascada Cailor, un punct de atracție de neuitat, poate fi explorată urmând traseul ușor de parcurs din Borșa. Cea mai mare parte din traseu poate fi parcursă cu Telescaunul care pornește din Complexul Turistic Borșa.

04.

Trasee Montane Munții Rodnei

Din Borșa, vei descoperi trasee către Vârful Pietrosul Rodnei, cu o altitudine de 2303 metri, o destinație care te va încânta cu peisaje impresionante.

Parcul Național Munții Rodnei. Trasee deosebite spre vârful Pietrosul Rodnei.
Monumentul Eroilor din Moisei. Aduce omagiu martirilor uciși de trupele horthyste în retragere.
05.

Monumentul Eroilor, Moisei

Creat în 1972 de artistul Vida Gheza, monumentul aduce omagiu martirilor căzuți în fața trupelor horthyste, reprezentând un important simbol al istoriei locale.

06.

Mocănița, Vișeul de Sus

Descoperă frumusețea autentică a Mocăniței din Vișeul de Sus, o experiență fascinantă în care vei călători prin peisaje pitorești și vei simți farmecul călătoriei cu trenul cu aburi.

Mocănița din Vișeul de Sus

Informații Pensiune

rezervări

Zilnic între orele: 08:00-22:00

Check-In

După ora 14:00

Check-Out

Înainte de ora 11:00

telefon

+40 774 695 707

E-mail

(415) 234-5678

Fumatul

Liber la Exterior

Animale

Animalele sunt acceptate